ua en ru

Немає ніякої образи на Конте, - Дієго Коста

Немає ніякої образи на Конте, - Дієго Коста Фото: Дієго Коста (chelseafc.com)

Форвард розповів про свої стосунки з тренером "Челсі"

Нападаючий лондонського "Челсі" Дієго Коста, який знаходиться в кроці від переходу в мадридський "Атлетіко", зізнався, що не ображений на головного тренера англійського клубу Антоніо Конте. Про це повідомляє Goal.

Незважаючи на те, що іспанець в минулому сезоні став кращим бомбардиром команди, але він був змушений покинути "аристократів" через розбіжності з наставником. На фініші італієць заявив, що більше не розраховує на Косту, і дав вказівку тренуватися з резервною командою. Гравець відмовився повертатись в стан лондонського клуба, за що і був оштрафований.

"Засмучений я? Нічого подібного. Я не засмучений. Немає ніякої образи на Конте, все круто. Що я хочу сказати фанатам« Челсі »? Всі знають, наскільки я люблю уболівальників", - сказав Коста.

Нагадаємо, напередодні лондонський "Челсі" і мадридський "Атлетіко" домовилися про трансфер Дієго Кости в іспанський клуб. Перехід буде офіційно оформлений після того, як футболіст обговорить з новим клубом умови контракту і пройде медобстеження.