ua en ru

Нідерланди розкрили деталі про пасажира малайзійського Boeing з кисневою маскою

Пасажир, на тілі якого було виявлено маска, був громадянином Австралії, передає агентство Associated Press.

Пасажир, на тілі якого було виявлено маска, був громадянином Австралії, передає агентство Associated Press.

Як розповів прес-секретар прокуратури королівства Нідерланди Вім де Брюн, маска не була надіта на його обличчя, а висіла на шиї. Голландські експерти обстежили маску на предмет наявності на ній ДНК, відбитків пальців і слини, проте тести не принесли жодних результатів. Як і коли маска опинилася на тілі пасажира, невідомо, повідомив де Брюн.

Представник прокуратури зазначив, що йому невідомо, яке саме сидіння займав австралійський пасажир. Ні на жодному іншому тілі загиблого кисневі маски виявлені не були.

Нагадаємо, раніше про те, що на тілі пасажира рейсу MH17 знайшли кисневу маску, повідомив міністр закордонних справ Нідерландів Франс Тиммерманс.

Нагадаємо, за даними Організації об'єднаних націй за 3 жовтня, в Нідерландах опізнані 262 жертви аварії малайзійського Boeing-777 на Донбасі.

Boeing-777 Malaysia Airlines, що виконував рейс MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур, зазнав аварії увечері 17 липня. Лайнер впав в околицях села Грабово Донецької області. На борту перебували 298 чоловік, всі вони загинули. На місці аварії малайзійського Boeing працювали понад сто міжнародних експертів.