ua en ru

Янг Бойз - Динамо: анонс матчу

Янг Бойз - Динамо: анонс матчу Фото: Янг Бойз - Динамо (fcdynamo.kiev.ua)

Готуємося до матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду ЛЧ

"Динамо" проведе матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти "Янг Бойз". Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:15, а дивитися матч можна на телеканалі 2+2. Букмекери вважають, що в майбутній зустрічі немає явного фаворита.

2 серпня, 21:15
Берн, "Стад де Суїсс"

Головним арбітром поєдинку призначено Павла Гіль з Польщі. 41-річний спеціаліст з Любліна обслуговує міжнародні матчі з 2001 року. З українцями зустрічався п'ять разів. У Лізі чемпіонів у вересні 2012 року судив матч "Шахтар" - "Нордшелланд" (2: 0). У Лізі Європи працював на матчах "Динамо" Бухарест - "Металіст" (2012; 0: 2), "Зоря" - "Фейєноорд" (2014; 1: 1) і "Карабах" - "Дніпро" (2014; 1: 2 ). Також судив товариську зустріч Україна - Нігер (2014; 2: 1).

Допомагати Гілю будуть Конрад сапеле, Марцин Борковські і Бартош Франківськи. Все - його співвітчизники.

Головний тренер "Янг Бойз" Аді Хюттер: "Для того, щоб досягти своєї мети, швидше за все, ми будемо грати з двома нападниками. У себе вдома ми можемо перемогти будь-яку команду. Замість травмованого Девіда фон Балльмооса ворота захищатиме Марко Вольфлі. Він ще не розчарував мене жодного разу за той час, що я тут".

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Спиралися на домашню гру, показали хлопцям, де в нас були проблеми, й ті моменти, які хотіли бачити від них у першому матчі. У нас є деякі кадрові проблеми. Після теоретичного заняття я сказав футболістам, що вони вже зараз мають перевірити себе й те, хто готовий завтра грати на 100%.

Ми теж змінили склад, була ротація. У складі "Янг Бойз" вийшло чотири нових футболісти, але сама тактична схема, структура та побудова гри не змінилися. Ви бачили двох центральних нападників та доволі швидких, я бачив взагалі чотирьох, особливо на початку гри. Три м'ячі вони забили після швидкого переходу з оборони до атаки".

Орієнтовні склади:

"Янг Бойз": Велфрі, фон Берген, Соу, Раве, Фасснахт, Ебішер, Беніто, Нуху, Ассаль, Мбабу, Оаро.

"Динамо": Коваль, Хачеріді, Віда, Кадар, Морозюк, Шепелев, Буяльський, Гармаш, Циганков, Ярмоленко, Мбокані.

Нагадаємо, голкіпер Давид фон Балльмоос не допоможе "Янг Бойз" у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти київського "Динамо".