ua en ru

НФ готовий голосувати за бюджет-2017 тільки після прийняття закону про спецконфіскацію

НФ готовий голосувати за бюджет-2017 тільки після прийняття закону про спецконфіскацію Фото: Верховна Рада України

НФ наполягатиме на голосуванні за введення візового режиму з Росією

До схвалення проекту бюджету на 2017 рік у першому читанні Верховна Рада України має прийняти законопроект про спецконфіскацію. Про це РБК-Україна за підсумками засідання фракції повідомив народний депутат, член "Народного фронту" Леонід Ємець.

"Будемо наполягати (на включенні до порядку денного законопроекту про спецконфіскацію, - ред.). Я думаю, що або у вівторок, або в четвер. Лунала позиція, що оскільки наступний бюджет в своїх розрахунках містить в тому числі цих 50 мільярдів, які мають піти на оборону, то допоки не буде прийнятий цей закон, говорити про те, що цей бюджет спроможний не приходиться, тому спочатку закон, а потім бюджет", - розповів Ємець.

Також у "Народному фронті" зауважили, що будуть продовжувати наполягати на голосуванні за введення візового режиму з Росією.

Інформацію про те, що "Народний фронт" не буде голосувати за бюджет на 2017 рік, якщо не буде прийнятий закон про спецконфискации, пізніше підтвердив міністр юстиції Павло Петренко в ефірі програми "Свобода слова".

"Фракція "Народний фронт" не буде голосувати за бюджет, якщо не буде прийнятий закон про спецконфискации", - повідомив Петренко. Він пояснив,що таке рішення було прийнято на засіданні фракції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України у повному складі готовий прибути в Раду для розгляду бюджету-2017 в четвер.