ua en ru

Неймар подасть зустрічний позов проти "Барселони"

Неймар подасть зустрічний позов проти "Барселони" Фото: Неймар (instagram.com/neymarjr)

Футболіст здивований рішенням колишнього клубу

Нападаючий французького ПСЖ Неймар виявився здивований рішенням каталонської "Барселони" подати на нього в суд за невиконання контрактних зобов'язань і сам подає на клуб в суд. Про це повідомили адвокати футболіста, передає Marca.

"Повідомляємо, що Неймар і адвокати обізнані про новинах про намір "Барселони" домагатися стягнення грошей через місцеві суди", - йдеться в заяві.

Після отримання офіційних повідомлень і вивчення всіх деталей сторона захисту зробить всі необхідні кроки в установленому порядку

"Що стосується бонусів, пов'язаних з виконанням контракту у 2016 році, то вважаємо за необхідне повідомити, що гравцем ініційований процес підготовки та подання документів в суди", - повідомили адвокати Неймара.

Нагадаємо, каталонська "Барселона" вирішила судитися з нападником французького "Парі Сен-Жермен" Неймаром. У стверджують, що бразилець повинен виплатити синьо-гранатовим 8,5 млн євро за невиконання контрактних зобов'язань.

У минулому році бразилець продовжив контракт з "Барсою" до 2021 року, і клуб хоче повернути бонус, виплачений гравцеві за підписання нового договору, а також 10% за прострочену заборгованість.