ua en ru

Неймар позбавлений капітанської пов'язки в збірній Бразилії

Неймар позбавлений капітанської пов'язки в збірній Бразилії Фото: Неймар (cbf.com.br)

Замість нього на цю роль призначений Дані Алвес

Нападаючий збірної Бразилії Неймар не буде капітаном національної команди. Про це повідомляє офіційний сайт Бразильської конфедерації футболу.

Головний тренер Титі поінформував про своє рішення гравцеві ПСЖ в суботу, 25 травня, а на наступний день капітаном був призначений Дані Алвес.

За даними Globoesporte, рішення наставника пов'язано з інцидентом в фіналі Кубка Франції, коли Неймар вдарив уболівальника.

Алвес провів найбільшу кількість матчів серед гравців, викликаних на Кубок Америки - 138. Останній раз він був капітаном збірної Бразилії в товариському матчі з Німеччиною в березні минулого року.

Тепер футболіст призначений капітаном команди на час товариських матчів зі збірними Катару і Гондурасу, а також на Кубку Америки-2019. Турнір пройде в Бразилії з 14 червня по 7 липня. Бразильці зіграють в групі А разом з національними командами Болівії, Венесуели і Перу.

Рекордом за кількістю перемог в Кубку Америки володіє збірна Уругваю, яка вигравала турнір 15 разів. Найближчими конкурентами є Аргентина (14) і Бразилія (8).

Нагадаємо, "Барселона" продовжує вести переговори щодо повернення в команду бразильського форварда французького "Парі Сен-Жермен" Неймара.