ua en ru

Прем'єр-міністр Ізраїлю Нетаньяху госпіталізований

Прем'єр-міністр Ізраїлю Нетаньяху госпіталізований Фото: Біньямін Нетаньяху

Нетаньяху госпіталізований через високу температуру і кашель

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху госпіталізований для обстеження через високу температуру і сильний кашель. Про це повідомляє The Jerusalem Post.

"Прем'єр-міністр погано себе почуває, у нього висока температура і кашель. Він порадився з лікарем, і той прийняв рішення, що прем'єр-міністру потрібно пройти кілька перевірок. Прем'єр перебуває в Хадассі", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що згідно з діагнозом лікаря, це рецидив хвороби, яка була два тижні тому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху допитували в рамках розслідування корупційних взаємовідносин його наближених з керівництвом найбільшої телекомунікаційної компанії "Безек".

Ізраїльська поліція рекомендувала висунути Нетаньяху звинувачення в корупції. Сам прем'єр проходить підозрюваним по двом іншим корупційним справаv. Зокрема, так звана "справа 1000" стосується отримання Нетаньяху дорогих подарунків, сумарну вартість яких слідство оцінило майже у 300 тис. доларів.

У "справі 2000" йдеться про спроби Нетаньяху домовитися з власником одного з найбільших в країні видавничих домів "Едіот Ахронот" про позитивнt висвітлення діяльності уряду.