ua en ru

Незважаючи на негоду в Україні, ситуація на дорогах під контролем, - "Укравтодор"

Незважаючи на негоду в Україні, ситуація на дорогах під контролем, - "Укравтодор" Фото: негода в Україні (facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua)

Через негоду в Україні існують проблеми з рухом транспорту в деяких областях

Незважаючи на негоду в Україні, ситуація на дорогах під контролем. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укравтодору" у Facebook.

"Повідомляємо, що незважаючи на складні погодні умови, загальна ситуація на дорогах під контролем. Однак існують проблеми з рухом транспорту в деяких областях, і зокрема на в‘їздах до обласних центрів", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, зазначається, що за рішенням місцевих органів влади, наразі тимчасово заборонено в’їзд великовагового транспорту до Києва, Дніпра, Запоріжжя, Кропивницького, Миколаєва, Одеси та Херсона.

"Такі рішення приймаються місцевими адміністраціями задля недопущення транспортного колапсу в населених пунктах. З іншого боку, це ускладнює, а подеколи унеможливлює, виїзд та роботу снігоприбиральної техніки на дорогах державного значення", - повідомляють у відомстві.

ДО УВАГИ ВОДІЇВ! Повідомляємо, що незважаючи на складні погодні умови, загальна ситуація на дорогах під контролем. Од...

Опубліковано Укравтодор 1 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через негоду в Україні до шести обласних центрів обмежено в'їзд транспорту.