ua en ru

Негода в Україні: до 6 обласних центрів обмежено в'їзд транспорту

Негода в Україні: до 6 обласних центрів обмежено в'їзд транспорту Фото: негода в Україні (facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua)

Негода в Україні не вплинула на роботу аеропортів

Через негоду в Україні до шести обласних центрів обмежено в'їзд транспорту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України у Facebook.

"Через погодні умови обмежено в'їзд до шести обласних центрів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, станом на сьогодні, 1 березня 2018 року, у чотирьох областях країни спостерігаються опади у вигляді снігу, а у п’яти - у вигляді невеликого снігу.

"У зв’язку з погодними умовами наприкінці минулої доби був тимчасово обмежений в’їзд великогабаритних транспортних засобів у міста Дніпро, Запоріжжя, Кропивницький, Миколаїв, Одеса, Херсон. Аеропорти працюють у штатному режимі", - йдеться у повідомленні.

Національна поліція України: Через погодні умови обмежено в'їзд до шести обласних центрів У чотирьох областях України с...

Опубліковано МВС України 1 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 1 березня 2018 року, очікується погіршення погодних умов по всій Україні, крім західних областей. У ДСНС попереджають, що такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту, роботи електричних мереж і комунального господарства.