ua en ru

Паводок на Закарпатті: підтоплено 982 дворогосподарства

Паводок на Закарпатті: підтоплено 982 дворогосподарства Фото: паводок на Закарпатті (dsns.gov.ua)

Різкої зміни паводкової ситуації не спостерігається

На Закарпатті внаслідок підвищення рівню води у річках станом на 23:00 залишаються підтопленими 982 дворогосподарства, у верхів’ях річок Латориця та Іршава спостерігається зниження рівнів води до 10 см. Про це повідомляє ДСНС України.

"Різкої зміни паводкової ситуації не спостерігається. Залишаються підтопленими 982 дворогосподарства (самовільна забудова в низинах та зонах можливого підтоплення), у тому числі 220 - житлових будинків у с. Вільхівка Іршавського району (рівень води становить до 30 см), 80 - підвальних приміщень", - йдеться у повідомленні.

Крім того, підтоплено 2405 гектарів сільгоспугідь, 8 - ділянок автомобільних доріг загальною протяжністю 2100 м (висота водяного покрову 10-50 см), частково пошкоджено дві мостові переправи місцевого значення.

Жертв та постраждалих немає.

Паводок на Закарпатті: підтоплено 982 дворогосподарстваПаводок на Закарпатті: підтоплено 982 дворогосподарстваПаводок на Закарпатті: підтоплено 982 дворогосподарства

Фото: паводок на Закарпатті

У ДСНС стверджують, що контролюють ситуацію та повідомляють про забезпечення об’ъздів семи ускладнених ділянок автомобільних доріг.

Нагадаємо, на Закарпатті внаслідок підвищення рівню води у річках евакуйовано 146 осіб з 40 житлових будинків.