ua en ru

Негода в Україні: рух транспорту обмежений у 5 областях

Негода в Україні: рух транспорту обмежений у 5 областях Фото: негода в Україні (Віталій Носач, РБК-Україна)

Рух обмежено у Київській, Житомирській, Черкаській, Полтавській і Вінницькій областях

З-за погіршення погодних умов заборонений в'їзд великовантажного транспорту в п'яти областях. Про це повідомляє прес-служба державного агентства "Укравтодор".

Повідомляється, що у зв'язку з сильним снігопадом, рішенням комісії техногенно-екологічної безпеки (ТЕБ) та надзвичайних ситуацій Київської міської державної адміністрації заборонений в'їзд великовантажного транспорту через Київ, чим викликане накопичення великої кількості такого автотранспорту на проїжджій частині під'їзних доріг до столиці.

Так, у зв'язку з введенням обмежень руху великовантажного транспорту в Києві, з метою попередження накопичення великої кількості транспорту та виникнення заторів, з 09:30 19 грудня обмежено рух великовантажного транспорту на автодорозі М-06 Київ - Чоп у межах Житомирської області.

Також, з 10:00 19 грудня обмежено рух великовантажного транспорту на таких автодорогах державного значення: М-05 Київ - Одеса, км 143 + 028 - км 274 + 360; М-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький Знам'янка, км 513 + 515 - км 578 + 928.

У Полтавській області з 10:30 19 грудня обмежено рух великовантажного транспорту на автодорозі М-03 Київ - Харків - Довжанський на ділянці Пиряты - Лубни. А також у Вінницькій області з 08:00 19 грудня обмежено рух великовантажних транспортних засобів на ділянці державного значення М-21 Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський, км 233 - км 244 (ділянка від кордону з Житомирською областю до с. Махнівка Козятинського р.-ну ) на час, необхідний для усунення наслідків негоди та приведення проїжджої частини автодороги в стан безпечний для руху транспортних засобів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні через негоду затримуються 30 пасажирських поїздів.