ua en ru

Негода в Одесі: у 426 освітніх закладах області призупинено навчання

Негода в Одесі: у 426 освітніх закладах області призупинено навчання Фото: негода в Україні (РБК-Україна)

Призупинено навчання у 12 районах, трьох містах та п'яти ОТГ

Через негоду в Україні у 426 освітніх закладах Одеської області призупинено навчання. Про це повідомив перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Олександр Терещук, передає прес-служба ОДА.

Йдеться про призупинення навчання у закладах освіти 12 районів, трьох міст та п'яти об'єднаних територіальних громадах (ОТГ) регіону станом на середу, 28 лютого.

"На місцях, згідно законодавства, рішення щодо призупинення навчання приймаються самостійно, в залежності від погодних умов. Нагадаю, синоптики прогнозують, що негода продовжить вирувати в Одеській області", - зазначив Терещук.

Відтак, навчання додатково призупинено у Березівському, Ананьївському та Білгород-Дністровському районах, а також у місті Білгород-Дністровський.

Також в ОДА зазначили, що у шести населених пунктах Одеської області, де тимчасово було відключено електропостачання через негоду, воно було відновлено на момент 18:00 вчорашнього дня.

Нагадаємо, у вівторок, 27 лютого, через погіршення погодніх умов в дев'яти районах, двох містах та п'яти ОТГ Одеської області було призупинено навчальний процес у 337 освітніх установах регіону.