ua en ru

Німецький ФК "Вердер" звільнив українця Скрипника з посади тренера

Німецький ФК "Вердер" звільнив українця Скрипника з посади тренера Фото: Віктор Скрипник покидає "Вердер" після 2 років роботи

Звільнено також його помічників Флоріана Кофельдта і Торстена Фрінґза

Українець Віктор Скрипник більше не буде тренувати німецький футбольний клуб "Вердер" (Бремен). Про дострокове звільнення головного тренера Скрипника та його помічників Флоріана Кофельдта і Торстена Фрінґза команда повідомила на своєму сайті 18 вересня, передає DW.

Зазначено, що в ніч на неділю тренери вже попрощалися з командою. Рішення клубу вже набуло чинності. Тимчасово виконувати обов'язки тренера буде Александер Нурі.

Рішення керівництва клубу пояснив спортивний директор "Вердера" Франк Бауманн: "Ми зважилися на цей крок, оскільки після виступу в Гладбаху у нас нема переконаності, що за нинішнього складу можливо найближчим часом домогтися позитивної зміни. Ми хочемо подякувати Віктору та його помічникам за роботу протягом минулих років".

У суботу "Вердер" програв "Боруссії" з Менхенгладбаха з рахунком 1:4. Це була четверта поразка бременського клубу з чотирьох ігор у нинішньому сезоні.

Як відомо, український тренер Віктор Скрипник очолив "Вердер" два роки тому. Він був визнаний кращим тренером Бундесліги в сезоні 2014-15 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Скрипник може бути звільнений із посади головного тренера "Вердера" найближчим часом.