ua en ru

Німецький автовиробник BMW очікує рекордні продажі за підсумками 2012 р

Німецький автовиробник Bayerische Motoren Werke (BMW) встановив новий особистий рекорд за обсягом продажу в квітні 2012 р.: порівняно з аналогічним періодом роком раніше показник виріс на 6,1% і склав 145 тис. 505 одиниць, передає Reuters.

На цьому тлі керівництво компанії чекає, що за підсумками 2012 р. зможе зафіксувати рекордний обсяг продажів. "Після кращого в історії компанії I кварталу ми поставили особистий рекорд з квітневих продажів. Все йде до того, що 2012 р. стане для нас найуспішнішим в плані продажів", - заявив фінансовий директор і член правління BMW Ян Робертсон.

3 травня 2012 р. BMW представила фінансові результати за I квартал 2012 р., які перевершили навіть найсміливіші прогнози аналітиків багато в чому завдяки тому, що BMW значно випереджає конкурентів на китайському авторинку.

Bayerische Motoren Werke AG - один з найстаріших європейських автовиробників, компанія була заснована в 1916 р. BMW оперує трьома відомими брендами автомобілів преміального сегмента - BMW, Mini, Rolls-Royce Motor Cars.