ua en ru

Невідомі розгромили офіс "Свобода" у Дніпропетровську, - партія

Дев'ять невідомих 28 січня розгромили офіс дніпропетровської обласної організації партії "Свобода", де за сумісництвом була розташована приймальня народного депутата від фракції "Свободи" Андрія Міщенка.

Дев'ять невідомих 28 січня розгромили офіс дніпропетровської обласної організації партії "Свобода", де за сумісництвом була розташована приймальня народного депутата від фракції "Свободи" Андрія Міщенка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Я заявляю про численні провокації режиму в Січеславі (Дніпропетровськ) з метою ескалації конфлікту. Бандити, які поки утримують владу, роблять все, щоб спровокувати націоналістів на дії у відповідь на агресію. Підкреслюю, що всі злочини, вчинені перед громадянами України, бандити будуть незабаром важко спокутувати", - зазначив Міщенко, коментуючи інцидент.

Нагадаємо, 26 січня у Дніпропетровську міліція затримала 14 учасників акції протесту і відкрила три кримінальні провадження за фактом порушень громадського порядку і спробі штурму будівлі Дніпропетровської облдержадміністрації учасниками Євромайдана.