ua en ru

Названі нардепи, які у квітні пропустили всі засідання Ради

Названі нардепи, які у квітні пропустили всі засідання Ради Фото: ВРУ

Всі засідання Ради у квітні пропустили 8 нардепів

Всі засідання Верховної Ради Україні у квітні пропустили 8 народних депутатів. Про це повідомляє громадський рух "Чесно".

"8 нардепів пропустили всі засідання Верховної Ради у квітні. Найгірше ходили на роботу депутати "Волі народу". Найкраща відвідуваність - у ВО "Батьківщина", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що у квітні було 12 засіданнь Ради і 449 голосувань.

Так, серед представників БПП усі засідання Ради пропустив Петро Сабашук (запорізький бізнесмен-мажоритарник, заступник голови будівельного комітету). Пропустив усі засідання Ради у квітні і представник "Самопомочі" Семен Семенченко (учасник Блокади окупованих територій).

Від "Волі народу" засідання пропустили Вячеслав Богуслаєв (найбагатший народний депутат у 2016 році) та Олександр Онищенко (нардеп-утікач, який переховується в Лондоні від кримінального переслідування щодо розкрадання майна “Укргазвидобування”).

Пропустив усі засідання Ради й нардеп від "Опозиційного блоку" Євген Бакулін, який є фігурантом антикорупційних розслідувань. Також засідання не відвідували три позафракційні нардепи: Андрій Білецький, який не відвідав жодного засідання за 2016 рік; Дмитро Ярош, він був відсутній без поважних причин на 80% засідань за всю каденцію; Сергій Клюєв, розшукуваний Інтерполом.

Названі нардепи, які у квітні пропустили всі засідання Ради

Фото: нардепи-прогульники

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рада дозволила місцевій владі встановлювати тарифи на альтернативну енергію.