ua en ru

Назаренко завершив кар'єру футболіста і став тренером в "Дніпрі"

Назаренко завершив кар'єру футболіста і став тренером в "Дніпрі" Фото: Сергій Назаренко

Він ухвалив рішення почати новий етап у кар'єрі

Колишній півзахисник "Дніпра" Сергій Назаренко завершив кар'єру футболіста і став тренером в молодіжній команді клубу. Про це повідомляє прес-служба "дніпрян".

"Я ухвалив рішення почати новий етап у кар'єрі та житті. Ще деякий час тому я вступив на курси, де навчаюся на ліцензію категорій Б і А, і зараз отримав можливість набиратися досвіду. Радий, що це відбувається в рідній команді. Потихеньку освоююсь у новій ролі і буду усіма силами працювати на благо "Дніпра", - сказав Назаренко після першого робочого дня в новій якості.

37-річний Сергій Назаренко є вихованцем "Зірки", а в системі "Дніпра" він перебував з 1998 по 2011 роки. Потім хавбек виступав за "Таврію", "Чорноморець", "Металіст", а в лютому минулого року повернувся у "Дніпро".

Всього на рахунку Назаренко 272 матчу і 54 голи за "Дніпро" у всіх турнірах. Останній раз Сергій виходив на поле ще 22 жовтня 2016 року в матчі проти "Волині" (0:3). У складі збірної України Сергій Назаренко зіграв 41 поєдинок, забивши 11 голів.

Нагадаємо, футбольний клуб "Дніпро" вніс у заявку на другу половину сезону воротаря Дениса Шеліхова і 16 гравців з молодіжних команд.