ua en ru

Наварро пішов з посади головного тренера "Карпат"

Наварро пішов з посади головного тренера "Карпат" Фото: Серхіо Наварро (fckarpaty.lviv.ua)

Біля керма львівського клубу його замінив Сергій Зайцев

Іспанський фахівець Серхіо Наварро підтвердив свою відставку з посади головного тренера "Карпат". Про це сам наставник оголосив на спеціально скликаній прес-конференції у Львові.

"Я і мої помічники більше не будуть працювати в "Карпатах". Ми взяли на себе серйозний виклик, ми вірили в цей проект. Ми професіонали, розуміємо свою відповідальність і тому прийняли таке рішення. У мене завжди буде почуття провини перед львівськими вболівальниками, я не зміг нічого вдіяти", - сказав іспанець.

Після цього журналістам виконавчим директором Даріо Друді був представлений новий наставник команди Сергій Зайцев, який вже працював з "зелено-білими" в 2016 році, а до останнього часу був спортивним директором клубу. Чи призначено Зайцева на постійній основі головним тренером "Карпат" або виконуючим обов'язки - поки невідомо.

Нагадаємо, Наварро очолив "Карпати" перед стартом цього сезону, але очікуваного поліпшення результатів у Львові не відбулося - команда отримала лише 6 очок в 8 турах УПЛ. При цьому в останньому турі "Карпати" зазнали найбільш болючої поразки за останній час, поступившись вдома "Верес" з рахунком 1: 6.