ua en ru

Серхіо Наварро призначений головним тренером "Карпат"

Серхіо Наварро призначений головним тренером "Карпат" Фото: Серхіо Наварро (fckarpaty)

В його штаб також увійдуть два іспанських помічника

Іспанський наставник Серхіо Наварро підписав контракт з львівським футбольним клубом "Карпати". Про це повідомляє прес-служба "львова".

У штаб Серхіо Наварро увійдуть два іспанських помічника: асистент Іван Медай і тренер з фізпідготовки Хосе Пастор, який працював в іспанському "Вільярреалі", білоруському БАТЕ, російських "Рубін", "Кубані" і "Ростові". У тренерський штаб також увійдуть Михайло Дячук-Ставицький, який раніше працював тренером молодіжної команди і тренер по роботі з воротарями Володимир Марчук, аналогічні функції виконував у команді Олега Дулуба.

Перший тренерський досвід Наварро отримав в сезоні 2004/2005, коли працював у структурі іспанського клубу "Кастельон" (протягом декількох років був наставником у командах різних вікових категорій).

У 2011 році вперше вирушив за кордон і зайняв пост методологічного директора казанського "Рубіна" (команда завоювала Кубок Росії в 2012 і вийшла в чвертьфінал Ліги Європи), а також помічника головного тренера Курбана Бердиєва. Паралельно Серхіо Наварро проводив навчання в школі тренерів у "Валенсії" (Іспанія).

протягом останніх трьох сезонів виконував функції методологічного директора іспанського "Вільярреала".

Нагадаємо, новий виконавчий директор "львів" аргентинець Даріо Друді наемкал, що наступним тренером "Карпат" може стати іспанець.