ua en ru

Нацрада реформ запропонував визначити відповідальних за впровадження конкретних реформ, - АПУ

Нацрада реформ запропонував визначити відповідальних за впровадження конкретних реформ, - АПУ Фото: Дмитро Шимків

В АПУ вважають за необхідне прискорити імплементацію реформ

Національна рада реформ під час засідання 23 червня запропонував Кабінету міністрів і Верховній Раді визначити відповідальних за впровадження конкретних реформ у країні. Про це сьогодні під час брифінгу за підсумками засідання Нацради реформ заявив заступник глави Адміністрації Президента України (АПУ) Дмитро Шимків, передає кореспондент РБК-Україна.

"Національна рада реформ запропонував і уряду, і парламенту визначити відповідальних за конкретні впровадження реформ в рамках коаліційної угоди, поліпшити взаємодію, частіше проводити зустрічі і зробити так, щоб міністри були більш активно залучені у взаємодію з Верховною Радою, і депутати парламенту активно залучалися до розробки законодавчих ініціатив Кабінету міністрів", - заявив Шимків.

За його словами, глава Адміністрації Президента Борис Ложкін наголосив на необхідності прискорення розробки та імплементації реформ.

Нагадаємо, раніше Шимків заявляв, що законопроекти, які містяться в плані законодавчого забезпечення реформ, спираються на стратегічні документи, які визначені коаліцією, урядом, Президентом, і на які орієнтуються міжнародні партнери України.