ua en ru

Нацкомпослуг змінила тариф на теплову енергію Дебальцевскому будуправлінню Донецької залізниці

Національна комісія, що здійснює регулювання в сфері комунальних послуг (Нацкомпослуг) установила новий тариф на теплову енергію Дебальцівському будівельно-монтажному експлуатаційному управлінню Державного підприємства "Донецька залізниця" для потреб бюджетних установ та для потреб інших споживачів (крім населення) м. Дебальцеве в сумі 421,20 грн. за 1 Гкал (без ПДВ). Про це повідомила прес-служба Нацкомпослуг, передає кореспондент РБК-Україна.

Разом із цим, як повідомили у прес-службі, Нацкомпослуг установила товариству з обмеженою відповідальністю "Рівнетеплоенерго" тарифи на теплову енергію: для потреб бюджетних установ - 877,89 грн. за 1 Гкал (без ПДВ); для потреб інших споживачів (крім населення) - 880,80 грн. за 1 Гкал (без ПДВ).

Також, Нацкомпослуг установила Волочиському комунальному підприємству теплових мереж "Тепловик" тарифи на теплову енергію для потреб бюджетних установ та для потреб інших споживачів (крім населення) - 868,35 грн. за 1 Гкал (без ПДВ).

Окрім цього, згідно з повідомленням прес-служби, Нацкомпослуг прийняла рішення установити Товариству з обмеженою відповідальністю "Теплопостачсервіс" тарифи на теплову енергію для потреб інших споживачів (крім населення) - 725,18 грн. за 1 Гкал (без ПДВ). Державному підприємству "Сєвєродонецька теплоелектроцентраль" установити тарифи на теплову енергію: для потреб бюджетних установ - 932,10 грн. за 1 Гкал (без ПДВ); для потреб інших споживачів (крім населення) - 970,02 грн за 1 Гкал (без ПДВ). Товариству з обмеженою відповідальністю "Теплодаренерго" установити тарифи на теплову енергію для потреб бюджетних організацій та установ, для підприємств житлово-комунального господарства для потреб інших споживачів (крім населення) з використанням теплоносія у вигляді гарячої води та для потреб інших споживачів (крім населення) з використанням теплоносія у вигляді пари в сумі 956,43 грн. за 1 Гкал (без ПДВ).