ua en ru

Націоналісти прослідкують за обіцянкою не допустити монополії Медведчука

Націоналісти прослідкують за обіцянкою не допустити монополії Медведчука Ілюстративне фото (з відкритих джерел)

Націоналісти будуть стежити за виконанням обіцянки Зеленським

Представники об’єднаних сил українських націоналістів – ВО "Свобода", "Національний корпус", "Правий сектор", Конгрес українських націоналістів і ОУН мають намір стежити за виконанням обіцянки президента Володимира Зеленського зупинити монополізацію українських каналів Віктором Медведчуком. Про це повідомляє "Нацкорпус" у своєму Telegram-каналі.

Націоналісти вважають, що телеканал NewsOne на чолі з Віктором Медведчуком давно пора притягнути до відповідальності за систематичну проросійську пропаганду і держзраду.

"NewsOne потрібно позбавити ліцензії, а всіх причетних на чолі з Медведчуком – покарати. Ми обов’язково простежимо, щоб президент виконав свою обіцянку", – заявили об’єднані націоналісти.

Сьогодні, 10 липня, під час візиту президента до Борисполя представник об’єднаних націоналістів, у минулому журналіст Олекса Бик поставив Володимиру Зеленському питання щодо телеканалу NewsOne і його власника Віктора Медведчука.

Зеленський заявив, що монополізацію українських телеканалів в умовах війни людьми з проросійською позицією він вважає неприпустимою, і дав обіцянку протистояти цьому явищу на законодавчому рівні.

"Ми розберемося з цим питанням на рівні Верховної ради. Будь-яких інформаційних монополій не буде", – пообіцяв Зеленський.