ua en ru

У Нацгвардії провели штабні навчання, приводили сили в бойову готовність

У Нацгвардії провели штабні навчання, приводили сили в бойову готовність Фото: нацгвардійці

Особовий склад перевіряли на готовність до виконання завдань у критичних умовах

В управлінні Північного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України провели командно-штабне тренування, під час якого перевіряли особовий склад на готовність до виконання завдань у критичних умовах. Про це повідомляє прес-служба НГУ.

"Метою занять є перевірка частин управління та особового складу на готовність до виконання завдань у критичних умовах, в різних оперативних обставинах. Заняття проведено в два етапи. На першому практично відпрацювали питання приведення підпорядкованих сил і засобів у вищі ступені бойової готовності, розглянули та уточнили порядок відмобілізування в особливий період", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що другий етап відбувся протягом наступних двох днів, на якому "було організовано та проведено відпрацювання на практиці оперативних планувальних документів по залученню підрозділів об’єднання до виконання службово-бойових завдань".

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: командно-штабні навчання Нацгвардії

"Завдяки такому відпрацюванню перевіряються та покращуються такі якісні показники, як злагодженість і оперативність в організації управління, формуються навички у плануванні дій під час виконання службово-бойових завдань", - пояснили в Нацгвардії.

Нагадаємо, раніше українська розвідка виявила ознаки підготовки російських військ до наступу на Донбасі.