ua en ru

Нацагентство з розшуку активів прийняло в управління квартиру Клименка

Нацагентство з розшуку активів прийняло в управління квартиру Клименка Фото: квартира екс-міністра Олександра Клименка (facebook.com/arma.gov.ua)

Раніше невідомі особи намагалися перешкодити представникам АРМА

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) на виконання судової ухвали прийняло в управління квартиру в одному з житлових комплексів міста Києва, та передало її в управління компанії-управителю за договором. Про це повідомила прес-служба агентства.

У агентстві зазначили, що, відповідно до інформації Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, "власником квартири №32 площею 200,8 кв. м за адресою: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, будинок 27 Б, є ТОВ "Компанія з управління активами Ексельсіор".

За інформацією ЗМІ квартира належить колишньому міністрові доходів і зборів України Олександру Клименку, який обіймав цю посаду за часів президенства Віктора Януковича.

Національне агентство подолало супротив та виконало ухвалу суду Сьогодні, 23 січня 2018 року, Національне агентство, в...

Опубліковано Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів - АРМА 23 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що невідомі особи, порушуючи ухвалу суду та вимоги закону, чинили перешкоди та супротив представникам АРМА та Головної військової прокуратури, заважаючи їм увійти до квартири та прийняти її в управління згідно з ухвалою Печерського районного суду міста Києва.