ua en ru

"Народний фронт" хоче повернути Радикальну партію в коаліцію

"Народний фронт" хоче повернути Радикальну партію в коаліцію Фото: Олег Ляшко

Радикальній партії пропонують дві посади у Кабміні

"Народний фронт" хоче повернути Радикальну партію Олега Ляшка в коаліцію. Про це РБК-Україна повідомило джерело в "Народному фронті".

"Ми на фракції підтримали це", - повідомило джерело.

За інформацією РБК-Україна, повернення в коаліцію Радикальної партії може відбутися, коли будуть проведені зміни в уряді.

Джерело повідомило, що Радикальній партії пропонують дві посади у Кабміні - міністра екології та віце-прем'єра, яку вони раніше мали в уряді.

Варто зауважити, що "Народний фронт" не погоджується на точкові зміни в уряді, а хоче змін структури самого органу. Для цього, за інформацією джерела, необхідно провести раду коаліції.

"Ми повинні всі разом зібратися. Який має бути уряд? Яка структура? Хто там має бути",- повідомив співбесідник.

Варто зауважити, що лідер БПП Юрій Луценко на питання РБК-Україна, чи буде розширена коаліція, повідомив, що члени Радикальної партії Олега Ляшка досі не відкликали свої голоси від коаліційної угоди. Відтак, Радикальна партія досі є членом коаліції.

"Куди вже далі? Нас там триста. Ви знаєте, що Ляшко до цих пір член коаліції? Коаліцію формують індивідуальні підписи кожного депутата. Перепитайте, будь ласка,він відкликав свій підпис? Його фракція також. Він - член коаліції,а те, що він заявляє з трибуни - це його право",- сказав Луценко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фракція "Народний Фронт" підтримує необхідність кадрових змін у Кабінеті міністрів України.