ua en ru

Нардепи Купрій і Ларін очолили перший топ-25 тих, хто не голосували в Раді

Нардепи Купрій і Ларін очолили перший топ-25 тих, хто не голосували в Раді Фото: нардеп Віталій Купрій

Всього в топ-25 увійшли 12 нардепів від "Опозиційного блоку"

За підсумками сьогоднішнього засідання Верховної Ради України позафракційний депутат Віталій Купрій та народний депутат від фракції "Опозиційний блок" Сергій Ларін очолили перший топ-25 парламентаріїв, які гірше всіх голосували в Раді.Такі дані містяться на сайті парламенту.

Всього до списку увійшли 12 народних депутатів від "Опозиційного блоку".

Також у топ потрапили четверо парламентаріїв від фракції "Відродження", двоє - "Воля народу", по одному від "Народного фронту" і Радикально партії Олега Ляшка, а також п'ять позафракційних. Нардепи від "Блоку Петро Порошенко", "Самопомочи" і "Батьківщини" виявилися більш дисциплінованими і в топ-25 не потрапили.

Нардепи Купрій і Ларін очолили перший топ-25 тих, хто не голосували в Раді

Також на сайті парламенту тепер відображається інформація про найактивніших народних обранців. Сьогодні 100% результат показали 14 нардепів, які проголосували за всім піднятим сьогодні в Раді питань. Всього ж в ТОП-25 увійшли 16 нардепів від БПП, п'ять від НФ, двоє від Радикальної партії, один від "Самопомочи" та один позафракційний.

Нардепи Купрій і Ларін очолили перший топ-25 тих, хто не голосували в Раді

Нагадаємо, раніше Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман закликав журналістів і громадськість почати кампанію "Стоп прогульник", призначену для контролю над відвідуванням нардепами пленарних засідань парламенту.

Система запрацювала сьогодні.