ua en ru

Нардепи від БПП заблокували трибуну Ради

Народні депутати з фракції "Блок Петра Порошенка" заблокували трибуну Верховної Ради України. передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, нардепи від БПП Сергій Лєщєнко, Мустафа Наєм, Володимир Арьєв, а також позафракційній Андрій Іллєнко, Юрій Левченко та Юрій Дересянко обступили трибуну.

Народні депутати вимагають провести засідання комітету Верховної Ради з питань економічної політики та розгляду законопроекту №2273 "Про внесення змін до закону України "Про акціонерні товариства" (щодо виплати дивідендів акціонерним товариством)", який дозволить державі повернути контроль над компанією "Укрнафта".

У свою чергу перший заступник голови Верховної Ради України Андрій Парубій констатував, що трибуна заблокована та висловив сподівання, що коаліції невдовзі вдасться знайти порозуміння.

Раніше сьогодні голова Верховної Ради України Володимир Гройсман оголосив перерву у пленарному засіданні парламенту до 12:30 та дав доручення провести у перерві засідання комітету з питань економічної політики для розгляду законопроекту №2273.

Проте, як повідомила член комітету, нардеп від "Самопомочи" Вікторія Пташник, засідання комітету Ради з питань економічної політики знову було зірване.

Нагадаємо, частина коаліції поставила вимогу прийняти сьогодні закон про управління "Укрнафтою".

Нардепи від БПП заблокували трибуну Ради

(Фото: РБК-Україна)