ua en ru

Частина коаліції вимагає прийняти сьогодні закон про управляння "Укрнафтою"

Радикальна партія Олега Ляшко та "Батьківщина" вимагають сьогодні негайно прийняти законопроект №2273 "Про внесення змін до закону України "Про акціонерні товариства" (щодо виплати дивідендів акціонерним товариством)", який дозволить державі повернути управління над компанією "Укрнафта". Про це заявив голова радикальної партії Олег Ляшко доповідаючи з трибуни Верховної Ради результати засідання Ради коаліції.

Ляшко заявив, що на раді коаліції депутати напружено обговорили кілька питань порядку деного зокрема щодо законопроекту № 2273.

"За нашої ініціативи було оголошено перерву, наші колеги по коаліції, які нас підтримали. Ми напружено обговорили кілька питань щодо порядку денного на сьогодні. Урядовий проект закону № 2273 про можливості держави керувати своїм майном, конкретно - "Укрнафтою". Таким чином олігархічні сили чинять вплив на роботу парламенту, як це було всі останні 23 роки... Але ми вимагаємо зараз в терміновому порядку прийняти закон № 2273.., який дасть можливість повернути не тільки "Укрнафту", але і багато з іншого вкраденого", - заявив Ляшко.

Нагадаємо, перед цим Гройсман оголосив перерву у засіданні Ради до 11:00 на вимогу двох фракцій.