ua en ru

Нардеп від "Слуги народу" балотується на посаду глави комітету зовнішньої політики

Нардеп від "Слуги народу" балотується на посаду глави комітету зовнішньої політики Фото: Єлизавета Ясько (facebook.com/lisa.yasko1)

У Раді анонсували голосування за звільнення Яременка, однак воно так і не відбулося

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Єлизавета Ясько балотується на посаду глави парламентського комітету зовнішньої політики. Про це вона повідомила у своєму Facebook.

Зазначимо, Ясько обіймає посаду глави постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Нардеп від "Слуги народу" балотується на посаду глави комітету зовнішньої політики

"Я балотуюсь на посаду голови комітету зовнішньої політики та міжпарламентської співпраці Верховної Ради України", - зазначила парламентар.

Нагадаємо, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія на минулому пленарному тижні анонсував, що Верховна рада проголосує за відставку народного депутата Богдана Яременка з посади голови парламентського комітету з питань зовнішньої політики 15 листопада. Проте голосування так і не відбулося.

Як писало РБК-Україна раніше, на засіданні фракції "СН" вирішили обрати іншого голову комітету з питань зовнішньої політики замість Яременка.

Зазначимо, сам Яременко ще 1 листопада повідомив, що написав заяву про відставку. Глава комітету заявив, що передасть заяву спікера парламенту лише після того, як його відставку прийме фракція "Слуга народу".

Так, нардеп опинився у центрі скандалу, коли під час засідання у Верховній Раді він займався листуванням з дівчиною зі сфери інтимних послуг. Це зафіксували і оприлюднили журналісти.

Додамо також, на початку листопада Арахамія заявив, що у фракції "Слуга народу" є три кандидати на посаду глави комітету з питань зовнішньої політики.