ua en ru

Нардеп від БЮТ К.Бондарєв очолив Київську обласну організацію "Батьківщини"

Народний депутат від БЮТ, заступник голови податково-митного комітету парламенту Костянтин Бондарєв очолив Київську обласну організацію партії «Батьківщина». Виконавчий комітет партії затвердив рішення ХІІ звітно-виборчої конференції обласної організації, яке вібулося 25 чеврная, та на якій К.Бондарєва було обрано одноголосно, повідомляє прес-служба «Батьківщини».

«Місцеві вибори - не за горами. Вони стануть справжнім випробуванням для партії. Ситуація в області критична для опозиції. Наші опоненти діють цинічно і нагло. Вони не гребують ніякими методами, щоб підкорити собі виборців. Найголовніше завдання, яке стоїть сьогодні перед київською обласною «Батьківщиною», - не влада і посади, а збільшення кола прихильників та однодумців. Крім того, потрібна абсолютна модернізація роботи первинних організацій партії. І це вже частково зроблено - їх очолили нові люди, які справді працюють і доводять свою відданість «Батьківщині». А крім того, чують і бачать свого виборця, допомагають йому, живуть його життям», - зазначив новий голова Київської обласної організації «Батьківщини».

К.Бондарєв народився 13 вересня 1972 р. у Ташкенті. Закінчив Київський інженерно-будівельний інститут за спеціальністю «міське будівництво та господарство», а також Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана за спеціальність «бізнес-адміністрування». Більше 10 років займався бізнесом. Експерт у сфері фінансів, інвестицій та банківської справи.

2002-2006 рр. - депутат Київської облради по Іванківському мажоритарному округу. З січня 2007 р. став членом партії «ВО «Батьківщина». 23 листопада 2007 р. обраний народним депутатом по багатомандатному загальнодержавному округу за списком БЮТ. Одружений, має двох доньок.