ua en ru

Нардеп від "Батьківщини" заявляє про захоплення невідомими столичного кінотеатру "Флоренція"

Нардеп від "Батьківщини" Олександр Бригінець заявляє про захоплення невідомими кінотеатру "Флоренція". Про це йдеться у повідомленні нардепа на Facebook.

"Щойно зі мною зв'язалися керівники кінотеатру "Флоренція" і повідомили, що сьогодні вночі відбулося рейдерське захоплення кінотеатру: всі замки були змінені, колектив не може потрапити на робочі місця. Я терміново виїжджаю до кінотеатру", - написав Бригінець.

Пізніше нардеп зазначив, що на місці присутні представники міліції: майор і два сержанти та представник СБУ. Вони з'ясовують, яким чином працівникам кінотеатру потрапити всередину кінотеатру на робочі місця. "Колектив наполягає, щоб міліція вжила належних заходів для того, щоб їх пропустили всередину. Майор же міліції, вочевидь, виступає адвокатом захопників кінотеатру і пропонує колективу звертатися до суду. Нікого з керівництва міста на місці подій немає", - пише Бригінець.

Кінотеатр "Флоренція" побудований в 1989 р. в районі "Троєщина" на проспекті Маяковського. Це єдиний кінотеатр на ж/м Троєщина.