ua en ru

Нардеп Логвинський повторно обраний віце-президентуом групи ЄНП у ПАРЄ

Нардеп Логвинський повторно обраний віце-президентуом групи ЄНП у ПАРЄ Фото: Георгій Логвинський

Український політик зазначив, що для групи Європейської народної партії в ПАРЄ рік почався дуже вдало

Під час пленарної сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) повторно на посаду віце-президента політичної групи Європейської народної партії був обраний народний депутатат України Георгій Логвинський. Про це народний депутат написав у Facebook.

"Безумовно, підтвердження моїх повноважень і повторне обрання Віце-Президентом Групи - не тільки дуже приємне, але і дуже відповідальна подія. Звичайно ж, я радий такої високої оцінки своєї діяльності. І сподіваюся, що це відкриє нові можливості для української дипломатії і правової боротьби на міжнародній арені", - написав Логвинський.

Український політик зазначив, що для групи Європейської народної партії в ПАРЄ рік почався дуже вдало.

"Новим Президентом Групи став відомий німецький політик Аксель Едуард Фішер, відомий своєю жорсткою позицією щодо РФ і необхідності виконувати цією державою мінські домовленості і рекомендації, викладені в резолюції ПАРЄ. Ключові комітети також очолили члени нашої політичної групи", - повідомив Логвинський.

Зазначимо, група ЄНП - найбільша і включає 187 парламентарів з різних держав-членів Ради Європи.

Під час пленарної сесії у політичної групи Європейської народної партії в Парламентській Асамблеї Ради Європи упоряд...

Опубліковано Георгієм Логвинским 31 січня 2016 р.

Нагадаємо, в кінці січня 2016 р. в ПАРЄ повідомили про візит в Україну співдоповідачів її Моніторингового комітету у справах дотримання Україною зобов'язань з 1 по 3 лютого.