ua en ru

Наполі - Шахтар: анонс матчу

Наполі - Шахтар: анонс матчу Фото: "Наполі" - "Шахтар" (shakhtar.com)

Готуємося до матчу 5 туру групового етапу Ліги чемпіонів

Донецький "Шахтар" на виїзді зустрінеться з неаполітанським "Наполі" в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалах ТРК "Україна" і "Футбол 2". На думку букмекерів, у даному поєдинку перевага на боці італійської команди.

21 листопада 21:45
Неаполь, стадіон "Сан-Паоло"

"Шахтарю" потрібно набрати одне очко в двох матчах, що залишилися, щоб вийти в плей-офф Ліги чемпіонів. Для "Наполі" поєдинок буде вирішальним. Щоб зберегти шанси на вихід в плей-офф, "адзуррі" необхідна виключно перемога.

Матч обслуговуватиме словенський арбітр Дамір Скоміна. Асистентами рефері в цьому поєдинку стануть його співвітчизники Юрі Прапротнік і Роберт Вукан. Чотирьом арбітром буде Томаж Кланчнік.

Головний тренер "Наполі" Мауріціо Сарри: "Ситуація в групі дуже важка. Світло в кінці тунелю дуже слабкий, але ми повинні зробити його яскравішим і вийти з групи. Я чекаю від своєї команди рішучого футболу. Чекаю, що вона зіграє з душею, в цьому турнірі піти з поля можна йти тільки виклалися повністю. Зіграти потрібно несамовито, розуміючи, що через це доведеться залишати вільні зони дуже небезпечного суперника ".

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека: "У нас є свій малюнок гри. Нам подобається володіти м'ячем і нав'язувати свій футбол. Але завтра будуть моменти, коли ми не зможемо це робити, так як" Наполі "дуже сильний. Але можу запевнити, що ми не маємо наміру змінювати себе, змінювати нашого підходу до футболу. Якщо ви чекаєте від нас захисної або навіть сверхзащітной гри, то будете розчаровані".

Орієнтовні склади:

"Наполі": Рейна - Хюсай, Альбіоль, Кірікеш, Маріу Руї - Аллан, Жоржиньо, Гамшик - Кальехон, Мертенс, Інсіньє.

"Шахтар": Пятов - Бутко, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі - Степаненко, Фред, Тайсон, Марлос, Бернард - Феррейра.

Нагадаємо, капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна значиться в документах Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) як дискваліфікований гравець.