ua en ru

НАЗК внесло припис Авакову

НАЗК внесло припис Авакову Фото: Арсен Аваков (facebook.com mvs.gov.ua)

Припис внесено стосовно начальника Медичного реабілітаційного центру МВС України "Перлина Прикарпаття" Петра Іванишина

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) прийняло рішення про внесення припису міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАЗК.

Як зазначається, НАЗК внесло припис Авакову стосовно начальника Медичного реабілітаційного центру МВС України "Перлина Прикарпаття" Петра Іванишина.

Крім того, НАЗК внесло припис голові правління Державної іпотечної установи Андрію Камузу щодо його заступника Віталія Кучевського.

Повідомляється, що Іванишин та Кучевський порушили вимоги закону "Про запобігання корупції" у частині щодо запобігання конфлікту інтересів через наявність корпоративних прав.

Будучи посадовими особами юридичних осіб публічного права Іванишин та Кучевський не передали належні їм корпоративні права в управління іншим особам після призначення на посаду.

"Національне агентство вимагає провести службові розслідування та розглянути питання щодо притягнення винних осіб до встановленої законом відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАЗК внесло припис гендиректору "Запоріжсталі".