ua en ru

НАЗК перевіряє декларації 76 посадових осіб на наявність неточностей, - Корчак

НАЗК перевіряє декларації 76 посадових осіб на наявність неточностей, - Корчак Фоо: Корчак Наталія

Агентство перевіряє декларації чиновників

Національне агентство з запобігання корупції (НАЗК) в даний час здійснює перевірку 76 посадових осіб на наявність неточностей у поданих ними на е-деклараціях за зверненнями викривачів.

Про це сьогодні під час виступу у Верховній Раді заявила голова НАЗК Наталія Корчак, передає кореспондент РБК-Україна.

"Руслан Станіславович Радецький виніс на засідання і ми взяли перше рішення щодо посадових осіб, а потім протягом свого і діяльності приймали інші рішення про початок проведення перевірок, пов'язаних із зверненнями викривачів. На сьогоднішній день їх налічується 76 осіб", - заявила Корчак. При цьому вона зазначила, що не отримує відповідей по проміжних результатах перевірок декларацій від Руслана Радецького.

"Ми це питання ставили на засіданнях, ми фого вносили в протокол порядку денного і тому виникає виникає питання, а як можу цих чоловіків привести до розуму, коли закон мені не дає таких важелів впливу", - додала Корчак.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України до 15 квітня повинен розглянути і направити у Верховну Раду проект національної доповіді про діяльність Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).