ua en ru

НАЗК просить Вищу раду правосуддя розглянути питання притягнення до відповідальності двох судей

НАЗК просить Вищу раду правосуддя розглянути питання притягнення до відповідальності двох судей Фото: НАЗК

У НАЗК вважають, що судді не завжди належним чином дотримуються вимог законодавства під час розгляду справ про адмінправопорушення

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) звернулося до Вищої ради правосуддя з дисциплінарними скаргами на двох судей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції просить Вищу раду правосуддя розглянути питання щодо притягнення до відповідальності судді Печерського районного суду м. Києва Світлани Смик та судді Дарницького районного суду м. Києва Марії Шклянки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вказані судді не завжди належним чином дотримуються вимог законодавства під час розгляду справ про адмінправопорушення, зокрема при розгляді справ за матеріалами НАЗК за результатами аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

НАЗК звернулося до Вищої ради правосуддя з дисциплінарними скаргами на двох судей Національне агентство з питань запобі...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 21 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Шевченківський районний суд міста Києва не прийняв позов Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) щодо екс-співробітниці Ганни Соломатіної, яка заявила про зловживання в агентстві.