ua en ru

НАЗК передало до суду протокол на спонсорів БПП

НАЗК передало до суду протокол на спонсорів БПП Фото: БПП (twitter.comBPPSolidarnist)

Мова йде про внески на користь Львівської територіальної організації політичної партії "Блок Петра Порошенка"

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до суду протокол про адміністративне правопорушення щодо надання внеску на підтримку політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

У НАЗК зазначають, що партії було надано оренду приміщення від підприємства, бенефіціарними власниками якого є нардепи від БПП Богдан та Ярослав Дубневичі.

"Зокрема, мова йде про внески на користь Львівської територіальної організації політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" від ТзОВ "Агропромислове підприємство "Львівське", кінцевими бенефіціарними власниками (контролерами) якої, відповідно до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, є народні депутати Верховної Ради України VIII скликання Богдан та Ярослав Дубневичі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що НАБУ розслідує справу про можливе недостовірне декларування і незаконне збагачення нардепів від БПП Богдана і Ярослава Дубневичів.

Також додамо, що НАЗК затвердило результати перевірок декларацій секретаря Ради національної безпеки та оборони Олександра Турчинова, міністра оборони України Степана Полторака та ще 7 чиновників.