ua en ru

НАЗК передало поліції висновок про корупційне правопорушення заступника мера Чернігова

НАЗК передало поліції висновок про корупційне правопорушення заступника мера Чернігова Фото: НАЗК

Заступник мера Чернігова задекларував недостовірні відомості, зазначили в НАЗК

Національне агентство України з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до Національної поліції висновок про корупційне правопорушення заступника Черкаського міського голови Сергія Гури. Про це повідомила прес-служба НАЗК у Facebook.

Висновок затверджений за результатами перевірки декларації чиновника за 2015 рік. У НАЗК вважають, що при складанні та поданні анкети Гура не дотримав вимоги пунктів 2, 3, 4, 5, 5-1, 7, 8 частини першої статті 46 Закону України "Про запобігання корупції" та задекларував недостовірні відомості, що відрізняються від достовірних на суму понад 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (понад 420 тис. гривень).

У НАЗК вважають, що Гура не відобразив у декларації деякі відомості щодо об’єктів нерухомості, отриманих доходів, про наявність у його власності та його дружини корпоративних прав, цінних паперів, не вказав відомості про юридичні особи, кінцевим бенефіціарним власником яких був він та його дружина станом на 31 грудня 2015 року.

НАЗК направило до Національної поліції висновок про корупційне правопорушення щодо заступника Черкаського міського голов...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 18 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше НАЗК прийняло рішення про проведення повної перевірки декларацій про доходи 22 державних службовців.