ua en ru

У НАЗК звинуватили Корчак в порушенні закону при затвердженні інструкцій діловодства

У НАЗК звинуватили Корчак в порушенні закону при затвердженні інструкцій діловодства Фото: Наталія Корчак

Корчак одноосібно затвердила Інструкцію про порядок ведення діловодства

У Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) звинуватили голови НАЗК Наталію Корчак в порушенні закону при затвердження інструкцій діловодства. Про це заявив член НАПК Руслан Рябошапка в Facebook.

"Голова НАЗК з порушенням Закону України "Про запобігання корупції", Регламенту НАЗК одноосібно затвердила Інструкцію про порядок ведення діловодства. Чому одноосібно - тому що Інструкцією члени агентства позбавлені права підписувати будь-які листи. Зате керівникам департаментів - таке право надається, хоча це суперечить регламенту НАЗК", - заявив Рабошапка.

За його словами, управління НАЗК здійснюється шляхом видання окремих доручень", якими голова агентства роздає вказівки напряму керівникам департаментів, "не маючи ні компетенції, ні найменшого поняття сфер, в які вона втручається".

"Незгодні караються позбавленням премій, надуманими дисциплінарними виробництвами і погрозами звільнення", - резюмував член НАЗК.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАЗК 30 травня 2017 року проведе позачергове засідання, на якому розгляне результати аналізів фінансових звітів партій.