ua en ru

НАЗК направило до суду адмінпротоколи щодо депутата Нетішинської міськради

НАЗК направило до суду адмінпротоколи щодо депутата Нетішинської міськради Фото: НАЗК (facebook.com/NAZKgov)

НАЗК встановило, що депутат допустила виникнення реального конфлікту інтересів

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до суду адміністративні протоколи щодо депутата Нетішинської міської ради Марії Самохіної. Про це йдеться у повідомленні прес-сулжби НАЗК у Facebook.

"Національне агентство з питань запобігання корупції прийняло рішення щодо направлення до суду протоколів про адміністративні правопорушення стосовно депутата Нетішинської міської ради Марії Самохіної", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, НАЗК встановило, що Самохіна допустила виникнення реального конфлікту інтересів.

Так, депутат міськради не повідомила про конфлікт інтересів відповідний орган, а також вчинила дії в умовах реального конфлікту інтересів.

НАЗК: до суду направлено протоколи щодо депутата Нетішинської міської ради Національне агентство з питань запобігання к...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 3 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне агентство України з питань запобігання корупції винесло припис голові Київської обласної держадміністрації Олександру Горгану. Припис стосується порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону.