ua en ru

НАЗК направило до суду адмінпротокол стосовно посадовця ДФС у Львівській області

НАЗК направило до суду адмінпротокол стосовно посадовця ДФС у Львівській області Фото: НАЗК

Чиновниця несвоєчасно повідомила НАЗК про придбання авто

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до суду адмінпротокол стосовно посадовця Державної фіскальної служби (ДФС) в Львівській області. Про це повідомляє прес-служба НАЗК у Facebook.

"НАЗК направило до суду протокол про адміністративне правопорушення, складений стосовно старшого ревізора-інспектора відділу перевірок фінансових операцій управління аудиту Головного управління ДФС України в Львівській області", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, відповідне рішення прийняли на засіданні НАЗК. Так, суб'єкт декларування несвоєчасно повідомила агентству про суттєві зміни в майновому стані, що сталися у зв'язку з придбанням автомобіля.

Наголошується, що частина друга статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає, що невчасне повідомлення про суттєві зміни в майновому стані тягне за собою накладення штрафу від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 1700 до 3400 гривень).

НАЗК направив до суду протокол про адміністративне правопорушення Національне агентство з питань запобігання корупції...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 13 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку 2017 року НАЗК у зв'язку з численними порушеннями законодавства склало 250 протоколів щодо політичних партій.