ua en ru

НАЗК направило до НАБУ 2 матеріали за результатами перевірок е-декларацій, - Радецький

НАЗК направило до НАБУ 2 матеріали за результатами перевірок е-декларацій, - Радецький Фото: Руслан Радецький

Було проведено 3 253 повних перевірок е-декларацій

За результатами перевірок електронних декларацій чиновників Національне агентство з запобігання корупції на правило до Національного антикорупційного бюро 2 матеріали. Про це сьогодні під час слухань у комітеті Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції заявив член НАЗК Руслан Радецький, передає кореспондент РБК-Україна.

"Складено адміністративних протоколів за результатами повних перевірок - 25. Повідомлень про факт неподання складено всього лише 57, але цей об'єм надійшов, і ми його сьогодні відпрацьовуємо. Направили до НАБУ 2 матеріали, а також на сьогоднішній день продовжується подання документів до інших правоохоронних органів про вчинення суб'єктами електронного декларування правопорушень з ознаками корупції", - повідомив Радецький.

За його словами, наразі загальна кількість поданих до НАЗК електронних документів складає 1 мільйон 274 тисячі 568. При цьому було проведено 3 253 повних перевірок е-декларацій.

Нагадаємо, міністр юстиції Павло Петренко закликав депутатів Верховної Ради невідкладно розглянути зміни до Закону України "Про запобігання корупції" (щодо вдосконалення порядку організації роботи Національного агентства з питань запобігання корупції)".