ua en ru

Напад на фанатів "Ліверпуля": постраждалі відмовилися від заяв до поліції

Напад на фанатів "Ліверпуля": постраждалі відмовилися від заяв до поліції Фото: напад на фанатів "Ліверпуля" (mirror.co.uk)

На двох затриманих склали адміністративні протоколи

Постраждалі в результаті нападу на фанатів "Ліверпуля", який візьме участь уфіналі Ліги чемпіонів 2018 у Києві, відмовилися подавати заяви в поліцію. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Києва.

Повідомляється, що вчора близько 23:00 правоохоронці затримали двох осіб, які брали участь в нападі на фанатів "Ліверпуля" на вулиці Великій Васильківській. Крім того, до управління поліції доставили двох постраждалих.

"Під час спілкування затримані відмовилися давати будь-які пояснення з приводу того, що трапилося, посилаючись на норми статті 63 Конституції України, а постраждалі відмовилися від написання заяв", - повідомив начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Також повідомляється, що на двох затриманих склали адміністративні протоколи. Матеріали про напад на фанатів "Ліверпулі" зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Після перевірки буде визначена правова кваліфікація інциденту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на уболівальників "Ліверпуля" напали хулігани у масках. За словами очевидців, 20 хуліганів в одязі з капюшонами і з банданами з намальованими на них черепами атакували фанатів англійського футбольного клубу.