ua en ru

Напередодні Дня незалежності у Донецькій обл. посилять заходи безпеки, - Жебрівський

Напередодні Дня незалежності у Донецькій обл. посилять заходи безпеки, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський розповів про посилення заходів безпеки у Донецькій області

Також заходи безпеки будуть посилені напередодні Дня прапора

Напередодні Дня державного прапора та Дня незалежності України у Донецькій області будуть посилені заходи безпеки. Про це повідомив керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в ефірі телеканалу "112 Україна".

За словами Жебрівського, у Донецькій області проводитимуться масові заходи до Дня прапора, 23 серпня 2016 року, та до Дня незалежності, а також у області планується відкриття пам'ятника Шевченку.


"Масові заходи, звичайно, будуть заплановані, буде День прапора. По всіх населених пунктах, по всіх містах буде підняття державного прапора, буде досить багато відкриттів, у тому числі відновлених і відбудованих об'єктів за цей час. Буде відкриття пам'ятника Т. Г. Шевченку. Потім будуть заходи 24 серпня по всіх населених пунктах і містах Донецької області, у цьому напрямку ми працюємо так, як і вся Україна. Підвищені заходи безпеки, на посилений режим роботи переходять поліція, Нацгвардія, у підвищеній бойовій готовності ЗСУ", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України (СБУ) попередила диверсії в Донецькій області напередодні Дня незалежності.