ua en ru

"Нафтогаз" встановив ціну на газ для своїх клієнтів на квітень

"Нафтогаз" встановив ціну на газ для своїх клієнтів на квітень Фото: газ в квітні буде коштувати 6,86 грн/куб. м (Віталій Носач, РБК-Україна)

Газопостачальна компанія "Нафтогаз" встановила ціну на природний газ для побутових клієнтів в квітні 2021 року на рівні 6,86 грн/куб. м з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки). Ціна не змінилась порівняно з січнем, лютим і березнем.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Крім того, ціна на газ для клієнтів "Нафтогазу", як постачальника "останньої надії" складе 6,99 грн/куб.м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

За даними прес-служби компанії, станом на сьогодні ГК "Нафтогаз України" обслуговує вже 13% домогосподарств в Україні. Компанія постачає газ 1,7 млн українців з урахуванням клієнтів постачальника "останньої надії".

Як повідомляло РБК-Україна, Кабінет міністрів прийняв постанову про обмеження ціни на газ для населення протягом лютого-березня 2021 року на рівні 6,99 гривень за кубометр.

У той же час, газопостачальна компанія "Нафтогаз України" встановила ціну на газ у лютому на рівні 6,86 гривень за кубометр, що нижче, ніж максимальна ціна, встановлена Кабміном.

Крім того, більшість постачальників знизили ціну на газ для населення на січень 2021 року заднім числом. Компанії встановили її на рівні граничної - 6,99 грн за кубометр.