ua en ru

"Нафтогаз" оголосив відкриті торги на проведення аудиту фінзвітності

"Нафтогаз" оголосив відкриті торги на проведення аудиту фінзвітності Фото: НАК "Нафтогаз України" (РБК Україна)

А також на перевірки фінансово-господарської діяльності

НАК "Нафтогаз України" оголошує відкриті торги на проведення аудиту фінансової звітності компанії і перевірки фінансово-господарської діяльності. Про це говориться на сайті компанії.

"НАК "Нафтогаз України" запрошує компанії, які надають послуги фінансового аудиту, прийняти участь у відкритих торгах на закупівлю послуг з проведення аудиту річної консолідованої, враховуючи промежуной окремої і аудит річної окремої фінансової звітності, складеної відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ), а також послуг перевірки фінансово-господарської діяльності", - йдеться в повідомленні

Згідно з інформацією компанії, повинні бути реалізовані завдання, зокрема, огляд проміжної окремої фінансової звітності НАК "Нафтогаз України" за 9 місяців 2017 і 9 місяців 2018 року, аудит окремої фінансової звітності за 2017 і 2018 роки, аудит консолідованої фінансової звітності за 2017-2018 роки.

Також аудитор повинен здійснити перевірку фінансово-господарської діяльності у відповідності з умовами договору з Міжнародним банком реконструкції та розвитку.

Зазначено, що очікувана вартість закупівлі становить до 45,4 млн гривень, а термін надання послуг - до 30 червня 2019 року. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - до 11:00 02.10.2017 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАК "Нафтогаз України" почала укладати договору на постачання газу з теплопроизводителями на наступний опалювальний сезон без офіційно оприлюдненого Кабінетом міністрів України ціни.