ua en ru

Наїзд на натовп в Барселоні: встановлено особу ймовірного терориста

Наїзд на натовп в Барселоні: встановлено особу ймовірного терориста Фото: наїзд на натовп в Барселоні (twitter.com r0eland)

На даний момент невідомо чи був він за кермом фургона, який скоїв наїзд на натовп в Барселоні

Поліція встановила особу ймовірного терориста, який причетний до наїзду на натовп в Барселоні (Іспанія). Про це повідомляє місцеве видання 20 minutos.

Так, за інформацією ЗМІ, місцева поліція розповсюдила фотографію ймовірного терориста. Ним виявився Дрісом Укабир, чоловік, за інформацією видання, орендував другий фургон.

Разом з тим, на даний момент невідомо чи був Укабир за кермом фургона, який скоїв наїзд на натовп в Барселоні.

Нагадаємо, за даними поліції, в результаті наїзду на натовп в Барселоні постраждали 32 людини, 10 з них знаходяться у важкому стані. Крім того, за даними ЗМІ, в ході теракту загинули 13 осіб.

Відзначимо, сьогодні в центр Барселони фургон скоїв наїзд на натовп людей. Водій фургона утік із місця злочину і захопивши заручників закрився в місцевому ресторані. Поліція кваліфікувала подію як теракт. Місцева влада не рекомендує жителям виходити на вулицю і наближатися до району аварії, на даний момент на місці події медики надають допомогу постраждалим.

Міністерство закордонних справ України (МЗС) уточнює інформацію про наявність українців серед постраждалих в результаті теракту в Барселоні (Іспанія).