ua en ru

Начальником управління стратегії та реформування НБУ призначений Михайло Відякін

Начальником управління стратегії та реформування банківської системи Національного банку України призначений Михайло Відякін. Про це повідомили у прес-службі НБУ.

"Михайло Відякін у 2003 році закінчив Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Міжнародні економічні відносини" та здобув кваліфікацію магістра міжнародних економічних відносин. Вся трудова діяльність Михайла Відякіна пов'язана з роботою у фінансовому секторі і банківській системі України, так він працював на різних посадах в "УкрСиббанку" (BNP Paribas Group), "ОТП Банку" і "ОТП Факторинг Україна" (OTP Bank Group), а із жовтня 2014 р. працює в Національному банку України", - сказано в повідомленні.

До основних функцій управління стратегії та реформування банківської системи Національного банку України належить розробка, координація та контроль за виконанням стратегічних планів розвитку Національного банку та банківської системи, моніторинг проектів регулятора тощо.

Нагадаємо, раніше директором департаменту фінансової стабільності Національного банку України 10 березня 2015 р. призначений Віталій Ваврищук.