ua en ru

Начальник УМВС Полтавської обл. наказав провести переатестацію особового складу УБНОН Полтавської обл

Начальник УМВС Полтавської обл. Едуард Федосов розпорядився провести позачергову переатестацію всього особового складу підрозділів Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків (УБНОН) Полтавської обл. у зв'язку із затриманням трьох співробітників міліції м. Полтава за незаконне розповсюдження наркотиків. Про це повідомили в прес-службі УМВС Полтавської обл.

"У м. Полтава 12 лютого 2013 р. співробітники СБУ спільно з працівниками прокуратури та внутрішньої безпеки міліції затримали 13 осіб, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні злочинів, пов'язаних з незаконним розповсюдженням наркотиків", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з тим, що серед затриманих були три діючі на той момент працівники міліції м. Полтава, Федосов розпорядився провести позачергову переатестацію всього особового складу підрозділів по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС області.

Також керівництво обласної міліції закликає громадян, які володіють інформацією про скоєння злочинів, пов'язаних з розповсюдженням наркотиків, або причетність до цього правоохоронців, повідомити про це в службу внутрішньої безпеки міліції Полтавської обл.

Нагадаємо, ввечері 11 лютого 2013 р. співробітники УСБУ в Полтавській обл. і бійці спецпідрозділу СБУ "Альфа" провели обшук в Ленінському районному відділенні міліції м. Полтави. Було затримано трьох співробітників УБНОН Ленінського РВВС. У них були вилучені наркотики, як рослинного, так і синтетичного походження, на загальну суму близько 1 млн грн.

Читайте також: Влада Іспанії конфіскувала 4,1 т кокаїну вартістю 252 млн євро