ua en ru

Від початку війни у Попасній загинули понад 100 людей: окупанти контролюють половину міста

Від початку війни у Попасній загинули понад 100 людей: окупанти контролюють половину міста У Попасній загинуло понад 100 мирних жителів (t.me/luhanskaVTSA)

У Попасні Луганської області від початку російського вторгнення загинуло 100 людей. Зазначається, що наразі в місті залишається понад 2,5 тисячі місцевих мешканців.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Луганської ОВА Сергія Гайдая.

Повідомляється, що наразі окупанти контролюють близько половини міста. ЗСУ до цього району доступу не мають.

"З окупованої частини Попасної росіяни "евакуюють", тобто депортують людей до Первомайська. Вуличні бої йдуть без зупину, люди живуть у бомбосховищах, вийти на вулицю не мають можливості через щільність обстрілів", - йдеться у повідомленні.

Також вцілілі будинки у Попасній відсутні. Наразі медичну допомогу можуть надати лише військові лікарі.

Окрім того, евакуація з міста ускладнена.

Від початку війни у Попасній загинули понад 100 людей: окупанти контролюють половину містаВід початку війни у Попасній загинули понад 100 людей: окупанти контролюють половину містаВід початку війни у Попасній загинули понад 100 людей: окупанти контролюють половину містаВід початку війни у Попасній загинули понад 100 людей: окупанти контролюють половину містаВід початку війни у Попасній загинули понад 100 людей: окупанти контролюють половину містаВід початку війни у Попасній загинули понад 100 людей: окупанти контролюють половину містаВід початку війни у Попасній загинули понад 100 людей: окупанти контролюють половину містаУ Попасній загинуло понад 100 мирних жителів (t.me/luhanskaVTSA)